Övriga tjänster

Vi på Regal Vård och Omsorg kan även hjälpa till med andra tjänster. Du kan välja att komplettera Din hemtjänst med saker Du önskar hjälp med i hemmet. Regal Vård och Omsorg erbjuder allt från omsorg och måltidsservice till städning, tvätt samt kvälls- och nattjänster.

I vissa fall förekommer även hemsjukvård. Vi hjälper gärna till med en läkare till Din bostad om behovet uppstår. Syftet är att underlätta Din vardag.

Några exempel på vad Du kan få hjälp med:

• Ledsagning: Behöver Du hjälp att ta Dig till frisören, läkarbesöket, göra ärenden eller ha sällskap till fotbollsmatchen kan Du få assistans av vår personal.

• Städning: Anpassas till Dina önskemål men innebär framförallt dammsugning, dammtorkning och golvtorkning. Det kan även innebära moment som utförs mer sällan såsom avfrostning av frys och ugnsrengöring.

• Inköp: Vi hjälper Dig med inköp i närmaste affär. Antingen vill och kan Du följa med eller så går vi enligt Din inköpslista och handlar för Dig.

• Måltidshjälp: Har Du svårt att tillaga Din måltid själv så hjälper vi Dig gärna.

• Personlig omvårdnad: Vi hjälper till med på och avklädning och personlig hygien.

• Tillsyn: Genom att besöka Dig när Du har stor risk för fall, känner Dig yr, orolig eller har en tillfällig sjukdom.

• Tvätt: Vi hjälper Dig med tvättning, upphängning och vikning

Om Du har andra behov av tjänster som Du vill ha hjälp med eller har frågor är Du alltid välkommen att kontakta oss. Vi vill alltid hjälpa Dig!

Tjänsteutbud

Regal Vård & Omsorg erbjuder personlig och individanpassad hemtjänst som fokuserar på Dina önskemål. Vi skräddarsyr Din omvårdnad efter Dina fysiska och psykiska behov som exempelvis att få stöd för att kunna sköta hygien, kunna äta och dricka, klä sig och förflytta sig. Vi hjälper också till med andra tjänster för att underlätta Din vardag såsom städning, tvätt, inköp och ärenden.

VÅRA TJÄNSTEUTBUD

Kontakta Oss

Har Du frågor om vårt tjänsteutbud eller andra funderingar är Du välkommen att kontakta oss!