Ledsagarservice i Stockholm

Regal Vård & Omsorg tillhandahåller ledsagarservice i Stockholm. Ledsagarservice innebär att en ledsagare fungerar som en slags följeslagare som gör det lättare för personer med funktionsnedsättning att ta sig till och från olika aktiviteter. Ledsagning underlättar oerhört för personer med just funktionsnedsättning att i ett större omfång kunna vara med i samhällslivet. Syftet med ledsagningen är att Du ska kunna delta i kulturella arrangemang och specifika fritidsaktiviteter.

Ledsagarservice i Stockholm kan beviljas för en eller flera timmar per vecka eller månad. Insatsen söks genom kommunens LSS-handläggare och anpassas efter Dina individuella behov. Regal Vård & Omsorgs ledsagarservice i Stockholm erbjuder hjälp till och från olika aktiviteter. En ledsagare inbegriper även vid behov i själva aktiviteten. Hjälp med omvårdnad ingår också i ledsagarservicen.

För personer som har personlig assistans beviljad ingår tid för ledsagning. Ledsagarservice i Stockholm kan beviljas för person som inte har personlig assistans men ändå har behov av hjälp utanför hemmet. Regal Vård & Omsorgs ledsagarservice i Stockholm hjälper pensionärer i närområdet som är 65 år och äldre, med att utföra till exempel sjukbesök, inköp, sällskap till fotbollsmatchen eller frisören.

Regal Vård & Omsorgs ledsagarservice i Stockholm går även på promenader och finns med som sällskap över en kopp kaffe. Vår huvudsakliga uppgift är att finnas med som ett stöd och vara en hjälpande hand i den ledsagades vardag. Vid hjälp med inköp måste alltid den person vi ledsagar närvara, vi handlar med den ledsagade personen, inte åt den ledsagade personen.

Vi på Regal Vård & Omsorg utför även ”anhörigstöd” när någon närstående vill uträtta något för sin egen del. Alla som arbetar som ledsagare hos oss på Regal Vård & Omsorg har sekretess och ID-kort med foto som är godkänd av polisen.