Kvälls & Nattpatrull i Stockholm

Kvälls & Nattpatrull i Stockholm

För Dig som bor hemma finns kvälls- och nattpatrull i Stockholm som gör planerade och akuta insatser kvälls-och nattetid. Inom nattpatrullen arbetar utbildade undersköterskor. Vi gör hembesök och är tillgängliga mellan klockan 22.30-07.30. Många tillsynsbesök utförs under natten för att se till att Du har det bra. Vårt arbete spänner över stora områden, allt från en enkel tillsyn till omvårdnad i livets slutskede.

Du som bor hemma och har behov av personlig omvårdnad och tillsyn på natten eller har trygghetslarm i hemmet och behöver akut hjälp på natten får besök av kvälls-och nattpatrullen. Regal Vård och Omsorgs nattpatrull i Stockholm har hand om all hemtjänst som sker även på nattetid. Nattpatrullens insatser ges som hjälp i hemmet enligt socialtjänstlagen och som:

• Är 65 år eller äldre
• Är 64 år eller yngre och har en funktionsnedsättning

Nattpatrullen är en biståndsbedömd verksamhet som kräver beslut från Vård- och omsorgskontoret i Din kommun. Ansökan skickas till biståndshandläggare på kommunen.

Många tycker det är en trygghet att veta att vi kommer under natten, flera sover bättre och känner mindre oro. Vi hjälper gärna till med t ex tillsyn och hygienhjälp. Fasta besök utförs på ungefärliga tider och larm prioriteras alltid.

Trygghetslarm
Trygghetslarm innebär en trygghet för Dig, då det alltid finns en person på lamcentralen som svarar. Vid larm får Du prata med en person som hjälper Dig att få den assistans Du har behov av. Larmcentralen kontaktar nattpatrullen som har en inställelsetid på cirka 30 minuter.

Trygghetslarmet är till för ärenden nattetid som inte kan vänta till morgonpersonalen kommer. Trygghetslarmet ersätter inte hemtjänstinsatser utan är till för akuta situationer, dock inte vid akut sjukdom som kräver sjukvård, då gäller 112. Observera att Du inte kan begära spontan tillsyn eller insats.

Har Du några frågor eller funderingar? Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi Dig.

Tjänsteutbud

Regal Vård & Omsorg erbjuder personlig och individanpassad hemtjänst som fokuserar på Dina önskemål. Vi skräddarsyr Din omvårdnad efter Dina fysiska och psykiska behov som exempelvis att få stöd för att kunna sköta hygien, kunna äta och dricka, klä sig och förflytta sig. Vi hjälper också till med andra tjänster för att underlätta Din vardag såsom städning, tvätt, inköp och ärenden.

VÅRA TJÄNSTEUTBUD

Kontakta Oss

Har Du frågor om vårt tjänsteutbud eller andra funderingar är Du välkommen att kontakta oss!