Hundvakt i Stockholm och andra tjänster

Vi på Regal Vård och omsorg finns för Dig kan hjälpa Dig med en mängd olika tjänster. Vi finns för att underlätta Din vardag. Vi är gärna Din hundvakt i Stockholm. Vi hjälper Dig att rasta hunden eller går gärna med Dig på hundpromenad om Du önskar det.
Vi går gärna och handlar åt Dig och hjälper Dig med inköp i närmaste affär. Vill Du inte eller kan Du inte följa med tar vi med oss en inköpslista och köper det Du önskar. Många affärer erbjuder också hemkörning av varor. Vi hjälper Dig gärna med att packa upp Dina varor och att planera Dina inköp. Vi hjälper gärna till med städning. Dammsugning, golvtorkning och att damma. Vi anpassar det såklart så som Du önskar det. Behov kan också finnas av till exempel avfrostning av frys, ugnsrengöring och torkning av köksluckor. Vi kan också hjälpa till med fönsterputsning och flyttstädning vid behov.
Vi hjälper Dig att tvätta, stryka och mangla. Är det något Du behöver till kemtvätt tar vår personal hand om det och utför Ditt ärende.

Ledsagarservice
Vi erbjuder ledsagning. Vår ledsagarservice i Stockholm innebär att en ledsagare fungerar som en slags följeslagare som gör det lättare för personer med funktionsnedsättning att ta sig till och från olika aktiviteter. Ledsagning underlättar oerhört för personer med just funktionsnedsättning att i ett större omfång kunna vara med i samhällslivet. Syftet med ledsagningen är att Du ska kunna delta i kulturella arrangemang och specifika fritidsaktiviteter.

Avlösarservice
Vi på Regal Vård och Omsorg tillhandahåller avlösarservice så att Du som anhörig eller närstående till funktionshindrad person kan få hjälp med sysslor och omvårdnad i vardagen. Syftet är att Du som anhörig ska få möjlighet att vila, koppla av, samla krafter, deltaga i olika aktiviteter och ha tid för Dig själv.
Vi erbjuder måltidshjälp för den som har svårt att tillaga sin mat själv. Vi kan också baka för den som önskar.
Vi erbjuder också tillsyn, vilket oftast sker om en person har stor fallrisk eller är mycket sjuk.
Vi hjälper Dig gärna med trädgårdsskötsel, att räfsa, rensa rabatter, sätta nya blomlökar och underhålla Din trädgård på det sätt Du önskar.
Vi kan även hjälpa till med att vara hundvakt i Stockholm. Vi finns för att mata och rasta Din hund, eller ta promenader tillsammans med Dig och Din hund. Har Du andra husdjur som till exempel katter, kaniner eller fiskar till hjälper vi gärna till med skötsel av dem. Välkomna att kontakta oss för mer information!