Regal Vård - StockholmHemtjänst på Kungsholmen

Regal Vård & Omsorgs hemtjänst på Kungsholmen finns för Dig som behöver hjälp men vill bo kvar hemma i Din bostad. För att Ditt liv ska kunna fortsätta i samklang med hur det gjorde innan Du behövde hjälp behövs insatser där personalen lyssnar på Dina behov och önskemål. Hemtjänsten på Kungsholmen omfattar omvårdnadsinsatser eller stöd- och servicetjänster i form av promenader, måltids- och städtjänster. Hemtjänsten på Kungsholmen erbjuder omvårdnadsinsatser dygnet runt.

Regal Vård & Omsorgs hemtjänst på Kungsholmen är tacksamma att hjälpa människor med allt ifrån personlig omsorg, ledsagning, larmutryckning, matlådor till service i hemmet. För oss är det självklart att vi utför insatserna så att det passar just Dina behov och blir på det sätt Du önskar. För oss är det viktigt att Du alltid känner Dig trygg.

Regal Vård & Omsorgs hemtjänst på Kungsholmen erbjuder allt från omsorg och måltidsservice till städning, tvätt samt kvälls- och nattjänster. I många uppdrag ingår även hemsjukvård. Regal Vård & Omsorgs hemtjänst på Kungsholmen bokar alltid ett hembesök för att gå igenom Dina behov och önskemål. Allt dokumenteras i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt arbete.

Hemtjänsten på Kungsholmen kan också erbjuda extra hjälp med sådant som inte ryms i biståndsbeslutet. Exempel på det här kan vara allt från städning till hjälp med besiktning av Din bil eller sällskap till fotbollsmatchen.

Regal Vård & Omsorgs hemtjänst på Kungsholmen erbjuder också hushållsnära tjänster som är skattereducerade och Du betalar enbart hälften av kostnaden på fakturan. Till hushållsnära tjänster räknas arbete som utförs i eller i anslutning till bostaden, som till exempel städning, tvättning och fönsterputsning.

Regal Vård & Omsorgs hemtjänst på Kungsholmen har erfarna och engagerade medarbetare som är lyhörda och empatiska. Målet är att Du ska känna trygghet i vardagen.