Fönsterputsning i Stockholm

Regal Vård & Omsorg är inom äldrevården och levererar hemtjänst men vi har även andra tjänster som passar alla. Vi finns för Dig som vill lägga Din tid på annat än det som är trist. Vi har fått hög kundnöjdhet i undersökningar. Vi utför våra tjänster med kvalitet och kunden i fokus. Vi erbjuder också en del extra tjänster. Vi utför till exempel fönsterputsning i Stockholm. Vi hjälper Dig att göra en helhetsstädning av Ditt hus eller lägenhet. Vi putsar Dina fönster grundligt och andra saker i hemmet som Du behöver hjälp med. Det kan vara allt ifrån att hänga upp tavlor till att rensa vinden eller byta glödlampor. Vi hjälper Dig med trädgårdsskötsel, vi räfsar, rensar rabatter eller planterar blommor åt Dig. Vi finns för Dig för att underlätta Din vardag.
Vi erbjuder ledsagning. Vår ledsagarservice i Stockholm innebär att en ledsagare fungerar som en slags följeslagare som gör det lättare för personer med funktionsnedsättning att ta sig till och från olika aktiviteter. Det kan handla om allt från att Du vill gå ut i friska luften på en promenad till att gå på restauranger eller museer. Ledsagning underlättar oerhört för personer med just funktionsnedsättning att i ett större omfång kunna vara med i samhällslivet. Syftet med ledsagningen är att Du ska kunna delta i kulturella arrangemang och specifika fritidsaktiviteter.
Vi tvättar gärna åt Dig, stryker och manglar Dina kläder. Självklart kan vi även gå till kemtvätten med Dina saker om det finns behov. Vi kan också hjälpa Dig att tvätta större saker såsom mattor, täcken, madrasser och andra sängkläder. Vi städar gärna Dina garderober och källarförråd. Vår personal har stor erfarenhet.
Vi kan även hjälpa till med att vara hundvakt i Stockholm. Vi finns för att mata och rasta Din hund, eller ta promenader tillsammans med Dig och Din hund. Har Du andra husdjur som till exempel katter, kaniner eller fiskar till hjälper vi gärna till med skötsel av dem.
Vi handlar gärna åt Dig och utför Dina ärenden. Kanske behöver Du annat än mat och vi hjälper Dig gärna med klädinköp eller skoinköp. Ibland behöver man fylla på med lite nytt i garderoben. Vår personal tycker om att hjälpa Dig. Vi är alla serviceinriktade och lyssnar på Dig och Dina behov.
Vi på Regal Vård och Omsorg tillhandahåller avlösarservice så att Du som anhörig eller närstående till funktionshindrad person kan få hjälp med sysslor och omvårdnad i vardagen. Syftet är att Du som anhörig ska få möjlighet att vila, koppla av, samla krafter, deltaga i olika aktiviteter och ha tid för Dig själv.
Vår fönsterputsning i Stockholm har blivit mycket uppskattad av våra kunder. Vi har kunder i alla åldrar som gärna vill lägga sin tid på annat än hushållsarbete. Vill Du ha mer information om fönsterputsning i Stockholm eller har andra frågor om tjänster och service är Du välkommen att kontakta oss. Hos oss talar alla flytande svenska!