Anhörig

Är Du anhörig till någon som är sjuk? Nedan finner Du hur vi kan hjälpa Dig!

Att vara anhörig

Möjligheten att kunna åldras med glädje och trygghet i behåll utan att vara ensam är viktigt. Den största problematiken i dagens äldrevård är ofta ensamheten. Många människor har turen att kunna bo kvar hemma tack vare att en anhörig finns och vårdar i hemmet vilket leder till mindre ensamhet. Men att vårda en anhörig med sjukdom i sitt hem kan involvera en stor tillfredställelse som så också påfrestning.

LÄS MER

Avlastning

Att vårda en anhörig med sjukdom i sitt hem kan involvera såväl tillfredställelse som påfrestning. Vi på Regal Vård och Omsorg tillhandahåller avlösarservice så att Du som anhörig eller närstående person kan få hjälp med sysslor och omvårdnad i vardagen. Syftet är att Du som anhörig ska få möjlighet att vila, koppla av, samla krafter, deltaga i olika aktiviteter och ha tid för Dig själv.

LÄS MER

Stöd och support

Att vara anhörig till en person vars tillstånd förändras på grund av sjukdom kan ofta upplevas som mycket svårt. Mycket i livet blir annorlunda och inte riktigt så som man har tänkt sig. Vi på Regal Vård och Omsorg lång erfarenhet av äldreomsorg och har till vår uppgift att tillsammans med den äldre och Dig som anhörig skapa en meningsfull vardag för Er. Vi har stor förståelse för att Du som anhörig behöver stöd, vägledning och kunskap om Din närståendes livssituation.

LÄS MER

Kontakta Oss

Har Du frågor om vårt tjänsteutbud eller andra funderingar är Du välkommen att kontakta oss!